VSE O PRVEM SEKSU Katere ženske grejo prve v posteljo z novim ljubimcem?

31 Januar 2017. Nedavna svetovna študija je razkrila prvih deset narodnosti žensk, ki ponavadi seksajo že na prvem zmenku, kdaj se odločijo, ali bodo spale z novim partnerjem, kam bodo tega peljale in kaj je tisto nekaj, kar jih prepriča v seks na prvem zmenku.

Mednarodna študija, ki jo je izvedla Victoria Milan – spletna stran za zmenke med zasedenimi ljudmi, ki bi radi varali – je 5.650 svojih aktivnih ženskih članic iz celotnega sveta povprašala, koliko časa mine, preden jih novi ljubimec spravi v posteljo. Rezultati so seveda zelo zanimivi!

Prva tri mesta zasedajo Francija, Danska in Norveška, kjer večina žensk že prvi zmenek z novim ljubimcem konča med rjuhami. Pri tem 56% Francozinj najraje seksa z ljubimcem pri njemu doma, medtem ko se Danke (57%) in Norvežanke (68%) raje odločijo za hotel.

Ženske iz vseh treh omenjenih držav se strinjajo, da na zmenek ne grejo vnaprej odločene za izid – ali se bo večer končal s seksom ali ne, se odločijo tekom zmenka samega. Pri njihovi odločitvi najpomembnejšo vlogo igra pozornost, ki jim jo moški posveča na zmenku – in ne njegov videz, koliko so spile ali kako dolgo je minilo od njihovega zadnjega seksa.

Na drugi strani lestvice imamo Poljakinje, ki se le redko odločijo za seks na prvem zmenku, saj jih tega med rjuhami konča le 12%. Večina jih vseeno ne čaka dlje kot do drugega zmenka, na katerem se jih 41% obnaša bistveno bolj sproščeno, tri četrtine pa zmenek konča v postelji s svojim novim ljubezenskim interesom. Kot Danke in Norvežanke pred njimi, se tudi Poljakinje najraje (70%) odločijo za hotel.

Katere ženske grejo prve v posteljo z novim ljubimcem?

Ustanovitelj in direktor Victorie Milan, Sigurd Vedal, je mnenja, da ni čisto nič narobe, če se za seks odločimo že na prvem zmenku.

“Seks je bistven del prav vsake zveze – pri strastni aferi pa je njegova vloga še toliko bolj pomembna. Najbolj privlačna stvar na ženski je njena samozavest, ki leži v tem, da veš kaj hočeš in kako boš to dobila. Sam zelo dvomim, da osvajanja Francozinj, Dank in Norvežank na prvem zmenku kdaj naletijo na zavrnitev.

V anketo je bilo vključenih 10 držav, ki so spodaj razvrščene po povprečnem številu zmenkov, ki pretečejo, preden se ženske odločijo za prvi seks z novim ljubimcem.

DANSKA 1.58

FINSKA 1.68

FRANCIJA 1.72

NORVEŠKA 1.77

ŠVEDSKA 1.99

ŠPANIJA 2.07

NIZOZEMSKA 2.24

ZDA 2.32

BELGIJA 2.69

POLJSKA 2.93

Za namene raziskave je Victoria Milan zbrala in analizirala podatke iz 10 različnih držav, pridobljene s pomočjo spletne ankete. Pri tem je bilo dobro poskrbljeno za zaščito in anonimnost članic, ki so se ankete udeležile.

Za več informacij kontaktirajte press@victoriamilan.com.

VictoriaMilan je eno izmed vodilnih diskretnih socialnih omrežij za ženske in moške, ki iščejo skrivno afero. Znamko je leta 2010 ustanovil norveški medijski strokovnjak Mr. Sigurd Vedal in danes predstavlja eno najhitreje rastočih in vodilnih socialnih omrežij v svetovnem merilu. Ima več kot 5.8 milijonov članov iz 33 različnih držav.