Pikantne skrivnosti Valentinovega dne

09/02/2017. Victoria Milan, vodilna spletna stran za zmenke, ki povezuje vezane odrasle po celem svetu, je razkrila presenetljve rezultate o varanju na Valentinovo. Anketiranci so odgovarjali na vprašanje, ali bodo Valentinovo preživeli s svojim partnerjem ali z ljubimcem, pa tudi na vprašanje, kakšen izgovor bodo uporabili za skrivno srečanje. V anketi je odgovarjalo 5907 odraslih iz ZDA, Kanade, Nove Zelandije, Avstralije, Južne Afrike in iz 13 evropskih držav.

14.februar je gotovo eden izmed najbolj romantičnih dni v letu, ki milijone parov po vsem svetu navdihuje, da se še malce bolj potrudijo za svojega najdražjega ali najdražjo. Toda tisti, ki imajo skrivno razmerje z nekom drugim, se srečajo še z eno dilemo: s kom bodo sploh preživeli Valentinov dan? Anketa Victorie Milan je pokazala, da 47% žensk praznuje Valentinovo, 53% pa ni zainteresiranih za ta praznik. 45% moških je navdušenih nad dnevom zaljubljencev, 55% moških pa pravi, da ga raje ignorirajo.

Na vprašanje, kakšne prioritete imajo na ta dan, je 38% ženskih udeleženk odgovorilo, da se bodo srečale samo s svojim ljubimcem, 35% pa jih bo Valentinovo preživelo samo s svojim partnerjem. Toda pozor: 27% žensk pravi, da bo Valentinovo preživelo tako s svojim partnerjem kot s svojim ljubimcem. Moški so podali nekoliko drugačne odgovore: 36% jih pravi, da bodo 14. februarja s svojo ljubico, kar 43% pa bo dan preživelo s svojo resno partnerico. Z obema skupaj pa bo praznovalo 21% moških.

Pikantne skrivnosti Valentinovega dne

Tiste, ki so odgovorili, da bodo Valentinovo preživeli s skrivnim ljubimcem, smo vprašali tudi, kakšne izgovore bodo uporabili za to. Najpogostejši odgovor med obema spoloma je povezan s podaljšanim urnikom v službi (35% žensk in 47% moških). Drugi najpopularnejši izgovor je obisk fitnesa oz. športna vadba – ta izgovor bo uporabilo 26% žensk in 28% moških. 19% žensk bo reklo, da se dobijo s prijateljico, ki jo je pravkar pustil fant, enak izgovor pa bo uporabilo 12% moških. 15% žensk in 9% moških se bo izgovorilo, da gredo kupiti skrivnostno darilo za svojega dragega ali drago, samo 6% žensk in 4% moških pa bo za izgovor uporabilo bolezen v družini.

Ustanovitelj in direktor spletne strani Victoria Milan, Sigurd Vedal, pravi, da rezultati ankete kažejo na to, kako pomembno je Valentinovo v zvezah med odraslimi. »Ti odgovori kažejo, da visoko število ljudi ostane zvestih svojemu partnerju na Valentinovo, tisti, ki pa za ta dan izberejo svojega ljubimca, iščejo strastno izkušnjo in ne čustvene. Veliko izgovorov je namreč takšnih, da ne vzbujajo dvomov o partnerjevi zvestobi, kar kaže na to, da jim ni vseeno za skrivno zmenkarjenje.«

Za več informacij kontaktirajte press@victoriamilan.com

VictoriaMilan je eno izmed vodilnih diskretnih socialnih omrežij za ženske in moške, ki iščejo skrivno afero. Znamko je leta 2010 ustanovil norveški medijski strokovnjak Mr. Sigurd Vedal in danes predstavlja eno najhitreje rastočih in vodilnih socialnih omrežij v svetovnem merilu. Ima več kot 5.8 milijonov članov iz 33 različnih držav.