Staň sa lepším záletníkom – Ako podvádzať ešte diskrétnejšie

Najbrž si že dolgo razmišljal/a o tem, zdaj pa si zares odločen/a, da si želiš afero. Ali pa si svoje skrivno razmerje že začel/a, a se ti zdi skoraj nemogoče, da bi ga uspešno skrival/a pred partnerjem. Mogoče si srečno poročen/a, a si želiš vsaj malo zabave. Na način, ki te ne bi pripeljal do točke, ko bi se moral/a ločiti. Pri Victoria Milan vemo, da si ne želiš, da bi kdo odkril tvojo strastno skrivno afero, zato smo pripravili nekaj nasvetov, kako se lahko izogneš razkrinkanju.

Poznati moraš svet tehnologije

Če živiš skupaj z ženo ali možem, težko kar koli skriješ pred njo ali njim. Kot gotovo veš, današnja tehnologija omogoča, da se vse, kar brskaš, shranjuje v zgodovini brskalnika, tvoj pametni telefon ima nešteto aplikacij za pošiljanje takšnih in drugačni sporočil, poleg tega pa obstajajo tudi aplikacije, ki prepoznajo tvojo točno lokacijo. Kjer koli in kadar koli. Vse to moraš izklopiti ali onemogočiti. Redno zamenjaj svoje geslo! Če pa želiš varati tako, kot je treba, si kupi dodaten telefon s predplačniško kartico – a pozor: spravi ga na mesto, kjer ga tvoja draga ali dragi res ne bo našel/a. kako goljufati bolje

Pametno izberi ljubimca ali ljubimko

Skrivno razmerje začni z nekom, ki si želi enake stvari kot it. Preden začneš varati z luštkanim tipom iz službe, svojim osebnim trenerjem ali s svojo seksi tajnico, preveri, ali si zares želita enak tip razmerja. Tista samska seksi tajnica si te mogoče ogleduje že kar nekaj časa in ima morda že izbrane oblekice za vajine novorojenčke. Lažje je, če izbereš nekoga, ki je v podobni situaciji kot ti. Poišči nekoga, ki si želi zabave in ne resnega razmerja. Victoria Milan ti lahko pomaga, saj gre za družbeno omrežje za tiste, ki so že vezani, a si želijo skrivne afere. Tu boš gotovo našel/a nekoga, ki si ne želi ločitve, temveč strastne zabave.

Pazi na podatke, ki jih deliš z drugimi

Ko boš začel/a uporabljati Victoria Milan, je mogoče smiselno, da svoje fotografije ne deliš javno – to je najpogostejša napaka! To seveda ne pomeni, da ne boš vedel/a, kako zgleda tvoj bodoči ljubimec ali ljubimka – tudi za to se najde rešitev ;). Preglej svoje nastavitve profila in jih redno spremljaj. Ko ustvarjaš svoj profil, pazi, da ne izdaš preveč podrobnosti o sebi – pazi predvsem na kraj bivanja, delovno mesto, hobije, koliko so stari tvoji otroci … Vse to te lahko stane zabave in prijetnega skrivnega razmerja.

Ustvari nov e-mail naslov

Ustvari nov e-mail naslov in ne pregleduj ga na domačem računalniku. Če imaš možnost, ga pregleduj na kakšni drugi napravi izven doma – na ta način se zavaruješ pred tem, da bi kdo opazil tvoj domači IP naslov. Do družbenega omrežja za skrite afere dostopaj samo s tem novim e-mail računom. Še bolje je, če vedno uporabljaš »incognito« (zaseben) način za brskanje v brskalniku Chrome ali FireFox. To ti omogoča, da se za tvojimi brskanji izbrišejo vse sledi.

Dobivajta se izven tvojega kraja

Ne preizkušaj svoje sreče (ali nesreče) v domačem lokalu, restavraciji, parku ali katerem koli javnem prostoru v bližini doma – nekdo, ki ga poznaš, bo zagotovo opazil, da nisi sam/a. Če se že moraš dobivati z nekom v svoji soseski, počakaj, da bo tvoj partner/ica zdoma. A vseeno: nič ne bo moglo ustaviti obrekujočih sosedov in prijateljev, zato poišči drug kraj za zmenke!

Ne naveži se – nikoli in nikdar!

Če si želiš le zabave, ostani pri tem. Če se ti zdi, da te prevevajo močnejša čustva, je zelo verjetno, da se zadeva ne bo dobro končala. Povrh vsega bo tvoje skrivno razmerje najbrž prišlo na dan. To velja za obe strani – če opaziš, da je tvoj ljubimec/ljubimka preveč ljubeč in čustven, je čas, da se afera konča. V primeru da se kakor koli čustveno navežeš na drugo osebo, pa bi vseeno rad/a ostal/a poročena, se absolutno izogni ponovnemu srečanju in poišči nekoga drugega za brezskrbno zabavo.

Zadevo obdrži zase

Ko se zabavaš, je popolnoma normalno, da bi rad/a celemu svetu povedal/a, kako se imaš lepo, kako je to najboljši seks tvojega življenja in kako si poreden/a, ker počneš nekaj, česar ne bi smel/a. Naj te ne premami – celo svojemu najboljšemu prijatelju ali prijateljici ne smeš črhniti niti besedice. Prej ali slej bi se lahko razvedelo, da nisi zvest/a, in s tvojim zakonom je lahko konec. S temi nasveti boš gotovo lahko ohranil/a skrivno razmerje, zato ne ostani le pri branju – pridruži se tisočim uporabnikom na victoriamilan.com in začni svojo zabavno afero!