Ponujamo vrsto različnih varnih in zavarovanih načinov plačila. Več informacij o trenutno ponujenih načinih plačila lahko najdete spodaj (upoštevajte, da niso vsi načini na voljo v vseh državah. Preverite stran o članstvu in izberite želen članski paket, da vidite, kakšni načini plačila so na voljo).

Plačila s kartico

Sprejemamo vse vrste kartic: Visa, Mastercard, American Express and Discover (prosimo, pomnite, da so SAMO te vrste kartic na voljo v vseh državah. Lokalnih kreditnih in debetnih kartic naša stran žal ne sprejema.). Ime VictoriaMilan se ne bo nikoli pojavilo na vaših računih – namesto tega bomo uporabili anonimno ime.

Entropay (spada pod plačila s kartico)

Entropay je predplačniška Visa kartica, s katero lahko opravljate spletne nakupe. Obiščite https://www.entropay.com/ in si v nekaj minutah zagotovite svojo virtualno kartico. Ko ste se uspešno registrirali, lahko iz drugega bančnega računa prenesete denar na svojo Entropay kartico. (Podprta je večina bolj znanih kartic). Zdaj lahko s svojo virtualno Viso plačujete prek spleta ali telefona povsod, kjer vidite logotip Visa.

Paysafecard

Paysafecard je rešitev z boni. Preprosto vnesite 16-mestni paysafecard PIN na spletni strani in plačajte povsem anonimno. Vnesite svojo poštno številko/mesto na www.paysafecard.com in takoj izvedite, kje lahko najdete najbližjega prodajalca v svoji okolici.

Neteller

Neteller je spletna denarnica. Svoj račun lahko ustvarite na https://www.neteller.com. Na svoj račun NETELLER lahko položite denar in ga uporabite kadarkoli in kjerkoli.

Entercash

Entercash je rešitev za spletno bančništvo. Prosimo, izberite svojo banko in se vpišite v Netbank, da uredite plačilo. Vaš račun bo posodobljen takoj po plačilu.

IDEAL

IDEAL je metoda plačila v realnem času, ki uporablja enako okolje kot vaša banka s platformo spletnega bančništva. Zagotovljena je visoka raven varnosti z uporabo dvojnega preverjanja prisotnosti (2FA), kot je žeton s kodo, ki temelji na vdelanem čipu debetne ali bančne kartice. Prodajalec ob tem ne pridobi nobenih podrobnih podatkov, npr. številke kartice.

GooglePlay ali iTunes

Ti možnosti sta na voljo na mobilnih in tabličnih napravah. Če plačate z uporabo Googla ali Appla, boste lahko uporabljali vse plačilne metode, ki jih dobavitelj omogoča za nakupe v aplikaciji. Prosimo, pomnite, da na samodejno podaljšanje članstva v zvezi s plačili prek Appla naša uporabniška podpora nima vpliva. Če želite, da se vaše članstvo ne bo samodejno podaljšalo, sledite naslednjima povezavama: Za plačila prek iTunes: https://support.apple.com/en-us/HT202039 Za plačila prek GooglePlay: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en