Kako že pravi pregovor? Po najhujšem nalivu posije sonce. Ne razumite nas narobe – to deževje ni bilo mokro, uglašujoče glasno in nevihtno, ampak zelo dejavno pri pripravah, da bi dosegli vse nove uporabniške regulacije v skladu s smernicam o Splošni uredbi o varstvu podatkov (SUPV)! Mimo je šlo tako hitro, kot je prišlo – čeprav je nova regulacija povzročila nekaj zelo burnih tednov, lahko pozitivni rezultati govorijo zase!
 Naj povzamemo vse spremembe, ki smo jih naredili pri Victoria Milan, da bi izboljšali storitve in zagotovili VAŠO varnost osebnih podatkov.
 
Prenesite svoje podatke 
Bodite obveščeni! Z nekaj kliki si lahko v obliki datoteke PDF ogledate vse shranjene podatke o sebi – s tem dobite vpogled v vse podatke, ki jih uporabljamo, da vam na Victoria Milan zagotovimo dobro izkušnjo! 

Še bolj varen postopek izbrisa 
Shranjevanje vaših podatkov je ena stvar, drugo je izbris teh podatkov na varen način. Postopek brisanja smo prelevili v eleganten način (potem, ko je preverjena vaša identiteta), ki vas obvešča o vsakem koraku brisanja podatkov, dokler niso vsi podatki popolnoma odstranjeni iz našega sistema! 

Upravljajte piškotke 
Veliko ljudi še vedno ne ve prav veliko o piškotkih – kaj so, kaj počnejo in zakaj –, vendar verjamemo, da je pomembno biti seznanjen s piškotki, ki jih uporabljamo na naši strani. Za vašo udobje smo izbrali vse piškotke v preprosto razumljivi obliki in ustvarili pojavno okno, ki vam daje možnost upravljanja s piškotki. 

Zahteva za vaše soglasje o pošiljanju oglasnih sporočil 
SUPV nam je prav tako omogočila priložnost spomladanskega čiščenja strežnika z elektronsko pošto. Naše močno prizadevanje za učinkovito zmanjšanje neželenih sporočil nas je pripeljalo do točke, da vas obveščamo zgolj o izjemnih priložnostih/ponudbah, kadar vas te resnično zanimajo. Zavedamo se, da je to velika sprememba, zato smo se odločili podariti nekaj čudovitih daril za tiste, ki so se odločili ostati z nami. Čas je, da vrnemo usluge! 

Preprost in jasen postopek registracije
 Zelo je pomembno, da je v vsakodnevnem življenju jasno, s čim se strinjate – registracija na zabavni spletni strani z zmenkarijami ni nobena izjema. V postopek registracije smo vključili nekaj ključnih korakov, da bi se prepričali, da ste prebrali in razumeli vsa pravila in politiko spletne, preden postanete član/-ica. Novi člani bodo prav tako pozvani k odločitvi, ali želijo prejemati vse neverjetne ponudbe in brezplačne stvari, ki jih redno podarjamo. Ne moremo si predstavljati, zakaj bi se nekdo odpovedal vsem tem brezplačnim ponudbam, vendar je izbira popolnoma vaša!