1

Ustvarite vaš BREZPLAČEN 
& 100% anonimen profil.

Izberite anonimno ime, katerega ni mogoče prepoznati, po vaši izbiri. Kakršni koli osebni identifikacijski podatki (me, naslov, telefonska številka itd), bodo samodejno zavrnjeni, zaradi zagotovitve 100% anonimnosti.

Naložite profilno fotografijo in si pridobite 15 krat več pozornosti & odzivov kot člani brez profilne fotografije.

Nasvet#1:Naložite fotografijo, ki ne razkriva vašega obraza. Naj bo brez oblačil ali nakita po katerem bi vas lahko prepoznali.

Nasvet#2:Orodje za anonimno zameglitev™ vam bo pomagalo zamegliti vaš obraz do neprepoznavnosti.


Nasvet#3:Javna/Zasebna ikona vam omogoča, da lahko svojo fotografijo skrijete pred javnim ogledom. Ko si pa določen član pridobi vaše zaupanje, mu lahko zagotovite ZasebniKljuč, s katerim bo lahko dostopali do vaših zasebnih fotografij.
 

2

Najdite VAŠO afero glade na VAŠE omejitve.

Kot član pri Victoria Milan® imate vedno nadzor VI. Vi si postavite meje. In vsi člani morajo vaše meje spoštovati, medtem ko komunicirajo z vami.

 
 

Lahko iščete samo nedolžno spletno afero/flirt, ali pa pravo afero v resničnem življenju. To je VAŠA izbira - VAŠE meje.

Napredno iskanje
Victoria Milan®z edinstvenim iskalnim orodjem vam omogoča, da si ustvarite napredno iskanje po meri, ki temelji na širokem spektru ciljnih parametrov. Kot npr.: Starost, Država, Območje, km oddaljeni od vas, Višina, Teža, Izgled (fizični izgled), Oblika postave, Osebnost, Zanimanja, Kaj vas vzburja,
...in veliko več.

3

Komunicirajte anonimno z zanimivi člani.

Victoria Milan® ponuja široko paleto komunikacijskih orodij, ki vam dovolijo, da se s člani, ki vas zanimajo, povezujete anonimno:

Mežiki: Pomežiknite članom s katerimi bi se radi spogledovali ter tako pokažite svoje zanimanje. Mežiki so pogosto krat prvi koraki v komunikacijskem postopku, čeprav veliko članov za prvi korak raje izbere zasebno sporočilo.

Zasebno Sporočilo: Podobno klasičnemu e-poštnemu sporočilu. Zasebno sporočilo lahko pošljete komur koli tako, da kliknete na e-poštno ikono na njegovem profilu, napišete sporočilo in pritisnete "Pošlji". 

VM Messenger: Naša nova IM funkcija vam omogoča, da komunicirate s drugimi člani v živo. Samo pritisnite na IM ikono člana, ki vas zanima in začnite klepetati.

Naša profesionalna ekipa za razvijanje, redno razvija nove zabavne in uporabne funkcije, ki vam bodo učinkoviteje pomagale najti želeno afero. Številne nove funkcije so tako že na poti.