Če želite popolnoma in trajno izbrisati račun, se prijavite v svoj profil, pojdite v nastavitve in kliknite na obrazec za popolni izbris profila na dnu spletne strani. Prosimo, pomnite, da z izpolnjevanjem tega obrazca pošiljate uradno zahtevo naši uporabniški podpori, ki mora preveriti in pregledati vašo identiteto. Ta zahteva še NE izbriše vašega profila. Od naše uporabniške podpore boste dobili elektronsko sporočilo, ki bo vsebovalo celoten postopek za uspešno nadaljevanje za izbris uporabniškega računa.

Pomnite, da pošiljanje več zahtev dnevno NE BO pospešilo postopka za izbris vašega računa/profila.

Če ste se prijavili na našo spletno stran z uporabo storitve tretje osebe (npr. s Facebookom), pomnite, da se lahko popolnoma izbrišete samo z uporabo pravilnega gesla.

Če do zdaj še niste nastavili gesla, lahko to storite na naslednji način:

1. Prijavite se v svoj račun.

2. Pojdite na »Nastavitve«. 

3. Spremenite svojo geslo (VENDAR pustite polje s »trenutnim geslom« prazno!).

Prosimo, zavedajte se, da ta izbris vpliva samo na naše storitve in strežnike! Če ste kupili članstvo Premium v spletni trgovini Android/iOS, morate za odstranjevanje ali spreminjanje svojih osebnih podatkov stopiti v stik z njimi (npr., če želite zaustaviti samodejno obnovitev članstva).